De Rappe Redacteur maakt jouw ondernemende leven leuker!

Lezen en schrijven zijn voor mij zo ongeveer wel de belangrijkste dingen die ik kan en die ik ook nog eens heel leuk vind. Ik heb wel eens gedacht iets anders te moeten gaan doen, maar dat werd allemaal niks. Blijkbaar is dit mijn lot. Graag neem ik je in mijn blogs mee in alles waar ik als journalist, ondernemer, moeder en vrouw tegenaan loop in this crazy life. En als jij daar dan ook nog wat aan hebt, heb ik mijn doel bereikt. 

Ondernemen

Of je nu in je eentje onderneemt, met je partner of met anderen, er komt als zelfstandige van alles op je af. Het lijkt soms wel of je overal verstand van moet hebben. Hoe doen anderen dat nou? De Rappe Redacteur deelt graag tips, tricks en inspirerende verhalen met je als het over ondernemen gaat. Heb je een verhaal om met de wereld te delen? Neem contact met me op en wie weet kunnen we er hier een mooi artikel over maken.   

 

Inspiratie

Gelukkig zijn we allemaal ook maar gewoon mensen. Een baan, een eigen bedrijf of een (om welke reden dan ook) werkloos bestaan; iedereen heeft zijn eigen verhaal en drijfveren. Waarschijnlijk zijn de onderwerpen waar ik hier over blog herkenbaar voor je. Ik hoop in ieder geval dat ze je inspireren. Of gewoon blij maken, dat is ook prima.

Body & Mind

De term body & mind klinkt altijd nogal spannend. Maar volgens mij is het gewoon simpel: een gezonde geest in een gezond lichaam is eigenlijk de basis van alles. Het kan een hele zoektocht zijn om te ontdekken wat jou verder helpt en waar jij je gelukkig én gezond bij voelt. Ik vind het tof als ik er ook maar het kleinste aandeel in mag hebben om je daarbij een zetje in de goede richting te geven. 

Categorieën

De blogs van de Rappe Redacteur bevatten affiliate links. Als je op deze links klikt en iets koopt, dan krijgt de Rappe Redacteur daar een commissie over. Het kost jou niks, maar het zorgt dat je alle content hier gratis kunt lezen. En soms kun jij ook een leuke korting krijgen op je aankoop. Dus, iedereen blij 😉