Waar zet je mij voor in?

Schrijven

Interviewen en een goed verhaal maken, vind ik een van de leukste dingen om te doen. Of dat nu voor een krant, magazine of website is, ik zorg voor een aantrekkelijke tekst. Ook columns, blogartikelen of persberichten kun je aan me overlaten.

Redigeren

Je hebt een tekst waaraan qua opbouw en structuur nog wel wat verbeterd kan worden. Of een manuscript, scriptie of persbericht om te redigeren. Met mijn kritische blik kijk ik met je mee hoe het nog beter kan.

Corrigeren

Er is al een tekst geschreven, maar je weet niet helemaal zeker of alles klopt. Ik zie razendsnel of er nog spel- en/of grammaticale fouten in staan. Met alle liefde zet ik voor jou de puntjes op de i en bekijk of alle d’s en t’s staan waar ze horen.

Notuleren

Bij vergaderingen en andere soorten meetings is het een must dat er notulen gemaakt worden. Voor veel mensen niet bepaald hun lievelingsklus. Hoe fijn is het om dat uit te besteden en naderhand rap de kant en klare notulen in je inbox te ontvangen?

,,Het grootste compliment dat ik kan krijgen is om te horen dat ik een verhaal precies zo verwoord heb als de verteller het bedoelde. Ik schrijf voor de lezer, maar uiteindelijk is het wel zo fijn als iedereen een goed gevoel heeft over de publicatie.”

Mariska den Hartog

De Rappe Redacteur

Hoe maak je jouw bedrijf zichtbaar in de media?

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged.