Notuleren

Een onafhankelijk notulist

Naast mijn werkzaamheden als journalist en redacteur heb ik door de jaren heen ook veel vergaderingen en bijeenkomsten genotuleerd. Ik heb gemerkt dat het fijn is wanneer er een onafhankelijke notulist zorgt voor de notulen. Dan kunnen de andere aanwezigen zich volledig richten op de inhoud van de vergadering.

Wil je me inhuren als notulist? Dan is het prettig als we vooraf kort een aantal zaken kunnen bespreken en ik de agenda en eventueel eerdere notulen van tevoren ontvang. Ik schrijf altijd mee op de laptop, maar doorgaans neem ik de bijeenkomsten ook op met mijn recorder. Op die manier kan ik de notulen naderhand helemaal compleet maken. Binnen enkele dagen heb je het document in je mailbox.

Voor het notuleren werk ik met een uurtarief. Houd er wel rekening mee dat het uitwerken ongeveer anderhalf keer de tijd kost van de duur van de vergadering. Neem gerust contact met me op om mijn beschikbaarheid af te stemmen en een offerte te ontvangen.

Kosten

Uiteraard kan ik je een vrijblijvende indicatie van de kosten geven. Bel of mail me of vul gewoon even het formulier in op de contactpagina.

,,Met mijn ervaring als freelance journalist en redacteur weet ik inmiddels hoe medialand werkt. Wanneer ik te maken heb met ondernemers, merk ik dat zij vaak nog wel wat te leren hebben op dat vlak. Daar help ik graag een handje bij.”