De tien origineelste cadeaus voor Valentijnsdag

maandag, 15 jan 2024

Op 14 februari vieren we met Valentijnsdag de dag van de liefde. Een cadeau voor jouw geliefde mag dan toch zeker niet ontbreken. Maar het is altijd weer een uitdaging iets origineels te bedenken. Wil je nu eens niet met die geijkte bos rozen of een doos bonbons aankomen, kijk dan zeker eens even rond in de webshop van Your Surprise. Zij zijn echt meesters in leuke gepersonaliseerde cadeautjes.

Je kunt het bijna zo gek niet bedenken of zij zetten de naam of foto van je geliefde erop. Het ideale is dat je cadeau gewoon thuisbezorgd wordt op een moment dat jou uitkomt. Bestel je voor 16.00 uur, dan heb je het de volgende dag nog in huis. Er zijn wel honderden opties; hier vind je de tien origineelste cadeaus voor Valentijnsdag.  

1 Kussenslopen voor hem en haar

Iedere ochtend wakker worden naast jouw lief is heerlijk. En al helemaal op deze leuke set kussenslopen met jullie namen erop. Sweet dreams King & Queen!

2 Calvé pindakaas

Is jouw partner helemaal dol op pindakaas en houdt hij of zij wel van een geintje, kies dan voor een gepersonaliseerde pot pindakaas.

3 Fleecedeken

Hoe lekker is het om op koude winteravonden samen onder een dekentje op de bank te kruipen? Kies een leuke foto van jullie samen en laat die afdrukken op een fleecedeken. Daar krijg je het spontaan warm van.

4 Handbagagekoffer

Een weekendje weg met je geliefde is superromantisch. Dat kun je natuurlijk als cadeau geven voor Valentijnsdag. Doe je er dan ook nog eens een gepersonaliseerde handbagagekoffer bij, dan kan dat weekend helemaal niet meer stuk.

5 Make-up spiegel

Een klein maar fijn cadeautje: een make-up spiegel die je gemakkelijk mee kunt nemen in de tas. Kies voor een mooie bedrukking of laat hem zelfs graveren.

6 Horloge

Ook al kijken we vaak op onze smartphone om te weten hoe laat het is, een trendy horloge aan je pols is een mooie eyecatcher. Personaliseer hem voor je lief en hij of zij vergeet nooit meer wanneer het tijd is voor wat qualitytime samen.

7 Slippers

Hopelijk vat je geliefde het niet op als belediging dat je over hem of haar heen loopt met deze slippers. Grappig zijn ze wel en leuk als extra cadeau wanneer je een dagje sauna aan je partner cadeau doet.

8 Bucketlistboek voor koppels

Bijna iedereen heeft voor zichzelf wel een soort bucketlist. Maar er zijn ook zoveel leuke dingen te bedenken die jullie samen nog willen doen. Houd ze bij in dit toffe bucketlistboek voor koppels.

9 Sleutelhanger hartjes

Om zo’n hartjesketting te kopen die je kunt breken en dan allebei een helft te dragen, gaat misschien wat ver. Dan kun je altijd nog kiezen voor de ‘light’ variant in de vorm van een sleutelhanger. Hoeft niet iedereen het te zien.

10 Chocotelegram

De een heeft wat meer woorden nodig dan de ander, maar ook daar heeft Your Surprise de oplossing voor. Stuur een chocotelegram in een van het gewenste aantal tekens en vertel je geliefde wat hij of zij voor jou betekent.

Met deze tien origineelste cadeaus voor Valentijnsdag moet het toch zeker lukken om indruk te maken op jouw geliefde. Maar, groot of klein cadeau, uiteindelijk gaat het natuurlijk om het gebaar! 

Categorieën

De blogs van de Rappe Redacteur bevatten affiliate links. Als je op deze links klikt en iets koopt, dan krijgt de Rappe Redacteur daar een commissie over. Het kost jou niks, maar het zorgt dat je alle content hier gratis kunt lezen. En soms kun jij ook een leuke korting krijgen op je aankoop. Dus, iedereen blij 😉