De drie beste merken warmtekussens van dit moment

maandag, 05 feb 2024

Voor de koukleumen onder ons is er met elektrisch oplaadbare warmteproducten een wereld open gegaan. Onder een dekentje op de bank kruipen is lekker, maar met een kussen dat je aan de lader hangt en vervolgens continu warmte afgeeft, is het helemaal ideaal. De techniek is goed beveiligd, het is goed voor de energierekening en dus voor je portemonnee! Een top drie van de beste merken warmtekussens van dit moment.

1 Stoov

Deze is veruit mijn favoriet. Het merk Stoov timmert al heel wat jaren aan de weg met zijn warmteproducten die elektrisch oplaadbaar zijn. Hun Ploov, zoals de warmtekussens genoemd worden, is verkrijgbaar in diverse afmetingen en je hebt keuze uit heel wat verschillende hoezen. Zowel qua kleur als soort stof. Zo kun je onder andere kiezen uit een katoenmix, polyester of velours. In het kussen zit een batterij (keuze uit twee sterktes) die je op kunt laden. Verwarmen kan daarna op drie standen, de hoogste temperatuur is 42 graden. Zo kun je je gemakkelijk een paar uur achter elkaar laven aan de warmte. Een Ploov koop je vanaf €99,95.

2 Rolfstone  

Het zou kunnen dat je Rolfstone kent van producten als oordopjes en koptelefoons, maar ze hebben ook warmtekussens. De keuze is hier een stuk beperkter dan bij Stoov. Het is één formaat en je kunt kiezen uit de kleuren grijs of beige. Wel zijn deze te verwarmen tot zo’n 45 graden, heerlijk warm dus. Ook de kussens van Rolfstone hebben drie standen, laag, middel of hoog. Als je ‘m niet te hoog zet, kun je extra lang genieten van de warmte. Een Rolfstone warmtekussen kost € 79,- en wordt gratis naar je verzonden.

3 Hema

Dat onze goede oude Hema een warmtekussen zou gaan verkopen had ik niet verwacht, maar eigenlijk konden ze natuurlijk niet achterblijven. En het past prima in het assortiment van (elektrische) dekens die ze al hadden. Zoals je van Hema mag verwachten hebben ze gekozen voor drie modieuze kleurtjes; groen, blauw en beige. Het formaat is wel standaard vierkant, zoals een gewoon kussen eigenlijk. De hoes kun je lekker uitwassen uiteraard, want dat is toch wel fris op zijn tijd. Net als de andere merken heeft het Hema kussen drie standen, op de laagste stand heb je zo’n 7 tot 9 uur warmte. De prijs is vriendelijk, € 69,- gratis bezorgd of gewoon in de winkel scoren kan ook.

Categorieën

De blogs van de Rappe Redacteur bevatten affiliate links. Als je op deze links klikt en iets koopt, dan krijgt de Rappe Redacteur daar een commissie over. Het kost jou niks, maar het zorgt dat je alle content hier gratis kunt lezen. En soms kun jij ook een leuke korting krijgen op je aankoop. Dus, iedereen blij 😉