Schrijft. Redigeert. Corrigeert.

Vraag het De Rappe Redacteur

Tekst laten schrijven? Advertorial of column? Interview of redactieklus? De Rappe Redacteur biedt je de helpende hand en schrijft, redigeert en corrigeert tot het helemaal klopt.                        Van inleiding tot slotzin.

Weet je niet waar te beginnen? Bel of mail me, dan denk ik met je mee. 

Mariska den Hartog

Sinds 2010 werk ik als freelance redacteur en journalist. Geboren en getogen in Rotterdam, maar eind 2012 neergestreken in het Zeeuwse Burgh-Haamstede. Nee hoor, dat is niet aan het eind van de wereld. Het is een van de mooiste plekken die je maar kunt bedenken. Hier is rust, ruimte en zelfs…snel internet, ja echt! Als freelancer ervaar ik hier optimale vrijheid en flexibiliteit. Wat wil je nog meer?

Werk

De Rappe Redacteur doet van alles, als het maar met tekst te maken heeft. Artikelen schrijven voor tijdschriften, kranten, maar ook teksten voor websites, brochures en flyers. Zowel commercieel als journalistiek dus. Ik heb speciale interesse voor ondernemen, lifestyle, natuur, kinderen, wonen en natuurlijk: Zeeland. Maar ik durf ook best van mijn eiland af. 

Mijn opdrachtgevers zijn heel divers, van de PZC tot de Badkoerier. Verder schrijf ik voor uiteenlopende bedrijven. Kijk eens op Journa als je benieuwd bent naar een selectie van stukken die ik heb geschreven. 

En verder

De Rappe Redacteur is niet alleen journalist en redacteur. Je kunt me ook inhuren als notulist of presentator. 

Ik ben daarnaast dol op interieurstyling, waarvoor ik op een dag nog eens een (web)shop met woonspullen en hebbedingen hoop te beginnen. 

En omdat je het nooit druk genoeg kunt hebben, zit ik nog in enkele besturen: als secretaris bij Ondernemerskring Schouwen-Duiveland en ook als secretaris bij FC de Westhoek. 

 

 

 

Contact

Mariska den Hartog

Weeldeweg 2
4328 NC Burgh-Haamstede

mariska@derapperedacteur.nl
+31 (0)6 42 140 644

Zuidwest-Nederland 51661306
NL001616556B02

Je gebruikt een oude browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×