Handig: bewaar je herinneringen in een invulboek

vrijdag, 26 jan 2024

Ben je ook niet zo goed in het bijhouden van bijzondere momenten van je kinderen? Je maakt wel honderden foto’s van ze op je telefoon, toch komt het maken van een album er vaak niet van. En die leuke uitspraken en mijlpalen wil je wel ergens in een schriftje zetten, maar dat vergeet je dan steeds weer. Gelukkig zijn er allerlei leuke producten op de markt die je daar een handje bij helpen. Bewaar je herinneringen bijvoorbeeld in een invulboek.

Over Koetjes en Kaartjes

Zelf heb ik voor mijn kinderen ooit een schoolfotoboek gekocht bij Koetjes en Kaartjes. Daar plak ik ieder jaar hun portretfoto in, noteer ik de hoogtepunten van het schooljaar en wie hun vriendjes en vriendinnetjes waren. Ook is er ruimte voor de klassenfoto en foto’s met broer of zus samen. Inmiddels is mijn oudste van de lagere school af en is het een heel leuk boek geworden dat ik later aan haar mee kan geven wanneer ze op zichzelf gaat. Hopelijk kijkt ze dan af en toe nog eens naar die herinneringen in haar invulboek terug.

Veel keuze aan invulboeken

Koetjes en Kaartjes verkoopt overigens ook heel erg leuke andere invulboeken. Zo is er een uitsprakenboekje, een uitstapjes- en vakantieboek en een negenmaandenboek. Eigenlijk is er voor allerlei fases die je als ouder met je kinderen meemaakt wel een invulboek. Zeker in deze tijd waarin we zoveel digitaal doen, is het gewoon super fijn om iets in handen te hebben waar je af en toe eens even doorheen kunt bladeren. Bovendien is het een leuk klusje om aan het invulboek te werken. Het geeft veel voldoening als je het door de tijd heen ziet uitgroeien tot een compleet document.

Een invulboek voor iedere gelegenheid

Wil je nog een stapje verder gaan, dan kun je een gepersonaliseerd invulboek aanschaffen waarbij je zelf een ontwerp kunt kiezen. Bij invulboekjes.nl vind je een uitgebreid assortiment. Ze zijn er niet alleen voor kinderen, maar ook ter gelegenheid van het afscheid van een dierbare collega, om je stamboomonderzoek in bij te houden of om aan je bucketlist te werken. Vooral het feit dat je er met de hand in schrijft, maakt het speciaal. Zo heb je na verloop van tijd een uniek boek, dat echt persoonlijk is. En hoe leuk is het als je op den duur een reeks van die boeken in je kast hebt staan? Bewaar je herinneringen in een invulboek, dan heb je ze altijd bij de hand.

Categorieën

De blogs van de Rappe Redacteur bevatten affiliate links. Als je op deze links klikt en iets koopt, dan krijgt de Rappe Redacteur daar een commissie over. Het kost jou niks, maar het zorgt dat je alle content hier gratis kunt lezen. En soms kun jij ook een leuke korting krijgen op je aankoop. Dus, iedereen blij 😉